Horizont

Horizont Brewing on innovatiivinen, itsenäinen käsityöpanimo, yksi Unkarin käsityöpanimoalan ensimmäisistä suurista nimistä. Horizont Brewing oli ensimmäinen keskieurooppalainen panimo, joka voitti Alltech Craft Beer Cupin vuonna 2017 Dublinissa.

Oluet on tarkoitettu tuomaan nautintoa niin olut ammattilaisille, kuin myös oluen arkipäiväisille kuluttajille ja portfolio täyttää jokaisen oluttarpeen. Oluita on saatavilla kaikissa Unkarin Michelin-tähden ravintoloissa, ja niitä löytyy useimmista Budapestin ympärillä olevista artesaaniolutbaareista.

Horizontilla uskotaan, että oluen teko on yksi monista taiteen muodoista. Panimo pyrkii ilmaisemaan sen myös etiketeillä, ei vain pullojen sisällöllä. Tästä syystä panimo työskentelee paikallisen taiteilijan Fehér Viktória kanssa, joka loi taideteoksia, joita käytetään etiketeissä, erityisesti vangitsemaan oluen luonteen olemusta kankaalle.

Yritysasiakas – Tilaa Suppilogin kautta

Kaikki tuotteemme ovat myytävänä Suppilog-palvelussa.

Horizont Easy A

Singlehop Citra APA, seljankukan ja sitrushedelmien aromeita.

Täydellinen valinta niille, jotka nauttivat humalaisista aromeista, mutta etsivät jotain istuvampaa. Seljankukan ja sitrushedelmien tuoksut loistavalla tasapainolla tekevät tästä oluesta poikkeuksellisen helposti juotavan.

Oluttyyppi: American Pale Ale

Alkoholiprosentti: 4,5 %

Katkerot: 24.0 EBU

Kantavierre: 11 °P

Koko: 0,33 l

Horizont Gentle Bastard

Intensiivinen, mutta pehmeä.

Amber American IPA, sellaisena kuin me rakastamme sitä! Gentle Bastardissa on loistava tasapaino katkeruuden ja trooppisten sitrushedelmien makujen välillä, joita tarjoaa hyvä määrä Amarillo-, Columbus-, Simcoe- ja Mosaic-humalaa. Selkeä ja erottuva IPA, jota kaikki voivat nauttia. Panimon lippulaiva IPA.

Palkinnot:

Pronssia Helsinki International Beverage competition 2020

Oluttyyppi: Indian Pale Ale

Alkoholiprosentti: 6,5 %

Katkerot: 44.0 EBU

Kantavierre: 16,2 °P

Koko: 0,33 l

Selfish Games Strawberry Cheesecake Pale Ale

Näin me pidämme juustokakustamme, jossa on herkullista ranskalaista mansikkaa, paljon laktoosia, vaniljaa, kanelia ja ammattitaidolla valmistettuja Graham Crackers -leivoksia, jotka on valmistettu Németh Cukrászdassa Unkarissa.

Huom! Tuotteella rajoitettu saatavuus

Oluttyyppi: Pale Ale Milkshake

Alkoholiprosentti: 6,2 %

Katkerot: 10.0 EBU

Kantavierre: 16,3 °P

Koko: 0,33 l

Horizont Herr Lager

Saksalaistyyppinen lager, joka on kuivahumaloitu Chinook humalalla. Temppu on olla tekemättä temppuja klassisen saksalaisen lagerin kanssa. Ensiluokkaiset ainesosat, huomiota ja runsaasti aikaa. Hieman sitrusmainen maku.

Oluttyyppi: Dry Hopped Lager

Alkoholiprosentti: 4,5 %

Katkerot: 24.0 EBU

Kantavierre: 11 °P

Koko: 0,33 l

Selfish Games Triple IPA

Triple IPA Citra, Comet ja Calista humalilla saadaan tämän persikan, papaijan makuinen, hedelmäinen, samea, helposti juotava hirviö.

Huom! Tuotteella rajoitettu saatavuus

Oluttyyppi: Triple Indian Pale Ale

Alkoholiprosentti: 10,2 %

Katkerot: 58.0 EBU

Kantavierre: 24,3 °P

Koko: 0,33 l