Rockmill

Rockmill perustettiin vuonna 2018 jatkaen vuonna 2017 perustetun projektin kehitystä. Panimo on kotoisin Puolan kauniista, vanhasta Gdańskista, jossa panimoperinteet ovat juurtuneet erittäin syvälle historiaan.

Panimon oluet ovat alusta alkaen keränneet tunnustusta sekä Puolassa että ulkomailla, mikä johti arvostetun ratebeer.com-portaalin parhaaksi uudeksi puolalaiseksi panimoksi vuonna 2017. Rockmill on alusta asti voittanut jatkuvasti mitaleja erilaisissa olutkilpailuissa Puolassa ja ympäri maailmaa. Suurimpia menestyksiä ovat varmasti kultamitali ja Best of Show -palkinto arvostetussa Brussels Beer Challenge’20:ssa sekä tuplakulta Asia Beer Challenge’20:ssa. 

Rockmill toimii sopimuspanimona, joka tekee yhteistyötä johtavien panimoiden kanssa varmistaen panimon ja pullotuksen parhaan laadun. Suunnitelmissa on kuitenkin investointia omaan tuotantopanimoon, jotta pystyvät hallitsemaan tuotanto prosessia paremmin. Panimo pyrkii tekemään oluista omaperäisiä ja tyyliltään tunnistettavia. Valikoimassa jo yli 100 olutta, joista yhä useampi on valmistettu yhteistyössä ystävällisten panimoiden ja laitosten kanssa sekä Puolasta että ulkomailta. 

Yritysasiakas – Tilaa Suppilogin kautta

Kaikki tuotteemme ovat myytävänä Suppilog-palvelussa.

Black Noble

Paksu, öljyinen, runsas, suklaan ja makean konvehdin aromia. Etiopialaista Haile Gebre -kahvia ja Madagascarin Vaniljaa käytetty parantamaan makuja.

Huom! Tuotteella rajoitettu saatavuus.

Oluttyyppi: Imperial Stout

Alkoholiprosentti: 11 %

Katkerot: 34.0 EBU

Kantavierre: 26.1 °P

Koko: 0,33 l